skip to Main Content

Bæredygtig investering & pensionsordninger

Èt spændende sted at kigge hen i sin bæredygtige omstilling, er virksomhedens pensionsordning.

Her er der idag mulighed for at lægge disse pensionsordninger i bæredygtige investeringer. Vi har et samarbejde med Matter Invest , der er rådgiver og udbyder på området i samarbejde med Skanida og AP Pension. De har udviklet et helt særligt screeningsprogram baseret på AI til udvælgelse af de bedste bæredygtige virksomheder at investere i. Og som samtidig gør det muligt, at følge sine investeringer dag til dag. Afkastet på Matter Invest´s aktie portefølje har de første 7 måneder i 2019 været blandt de højeste afkast på markedet – også sammenlignet med de konventionelle aktie porteføljer! Men det kan naturligvis svinge, sådan som aktiemarkedet nu engang er.

Pointen er, hvorfor ikke lade sine penge arbejde for et godt formål – der igen har en afsmittende effekt på flere bundlinjer!

Her er hvad de selv skriver:

“Din pension investeres bæredygtigt og ansvarligt, hvis du vælger Skandias bæredygtige investeringsfonde. Kort sagt: ud med investeringer i fossile brændstoffer, våben og tobak og ind med grøn energi, sundhed og ny teknologi.”

Der er stærkt voksende forståelse i den private sektor for, at der over de kommende 15 år globalt skal ske et enormt løft i investeringer i bæredygtig udvikling.

Mogens Lykketoft, formand for FN’s Generalforsamling. Læs mere

Back To Top